THE DEFINITIVE GUIDE TO بیوگرافی سارا باقری

The Definitive Guide to بیوگرافی سارا باقری

The Definitive Guide to بیوگرافی سارا باقری

Blog Article

سارا باقری متولد ۱۳۷۴ در گیلان ، بازیگر سینما و تلویزیون است

خیلی کلیشه ای است اگر بگیم طول نقش برایم مهم نیست و فکر می کنم برای هر بازیگری مهم است که بیشتر دیده شود

این سریال با نگاه متفاوت خود به موضوع جنگ و تمرکز بر پیشرفت‌های فناورانه و دفاعی، مخاطبان را به ابعاد تازه‌ای از این دوران مهم تاریخی آشنا می‌کند.

خانم باقری من بازیگری شما را خیلی دوست دارم و خیلی خوب بازی میکنی امیدوارم هر جا که هستید موفق و پیروز باشید . بهترین سریالی که شما بازی کردید افرا هست

فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی می باشد و از بازیگران شمالی تبار کشورمان است که تجربه بازی در سریال های زیادی را در شبکه استانی داشته است و از جمله سریال های دیده شده او میتوان به سریال ملکاوان و هیولا اشاره کرد.

او می‌گوید که در حدود ۷۰ درصد از کارهایی که در آن‌ها ایفای نقش کرده، پدرش به‌عنوان مشاور و ناظر حضور داشته و همراه او بوده است.

در پاسخ به انتقاداتی که به واسطه ارتباط حرفه‌ای با پدرش مطرح می‌شود، سارا اذعان می‌کند که نمی‌تواند این موضوع را انکار کند. او معتقد است که به طور طبیعی این فرصت از کودکی برایش فراهم بوده تا به واسطه حرفه پدر، در پروژه‌های مختلف حضور داشته باشد، اما همواره تلاش کرده است تا با توانایی‌های شخصی خود جایگاهش را تثبیت کند.

ببینید؛ کریستیانو رونالدو بهترین گل دوران حرفه ایش را انتخاب اینجا کلیک کنید کرد

انسان طبیعت فضا تکنولوژی جهان دیجیتال پزشکی فیزیک آینده عمومی سینما

سارا باقری هنرپیشه ایرانی در مجموعه افرا نقش مائده را بازی می‌کند.

مجموعه‌های بسیاری را در شبکه استانی نیز داشته است که تجربیات حضور در مجموعه هایی ازجمله : ملکاوان و هیولا نیز اشاره نمود.

بعید می دانم که در طول عمر بازیگریم کاراکتر دیگری را به این اندازه دوست داشته باشم و همیشه دلتنگش خواهم بود.

مائده شخصیتی پیچیده و جذاب داشت. لجبازی او در کنار حفظ احترام بزرگترها و عدم کوتاه آمدن از خواسته‌هایش، او را به شخصیتی به یاد ماندنی تبدیل کرده بود. به جرات می‌توانم بگویم که مائده یکی از خاص‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین شخصیت‌هایی بود که در طول دوران بازیگریم ایفا کردم.

جایزه بازیگری اول زن جشنواره فجر برای رادیو و تئاتر در سال ۸۲

Report this page